In Budapest and other Hungarian cities, we provide passport services online. Our services allow you to Buy passports online with ease. Our prices for Hungarian and European passports are great and depend on if the client is a European or an immigrant. However, the price difference does not exceed 2000 euro in any case. In addition to the client’s background, we equally offer different categories of passports. With us you can buy a diplomatic passport as well as a normal passport. All our passport requests are treated as express. Moreover, we should remind you that when you place a passport order on our website, you should ensure that you get an application ID for your passport application. With your application ID, you can easily get updates on the status of the passport your are applying for.

In our case, even if you interact with different customer service clients in the process of buying your passport, the follow up is always consistent. We ensure that your passport is delivered safely to the address you give us during application.

Az interneten megvásárolható útlevelek tekintetében különbség van a hamis útlevél és az eredeti útlevél között. Az eredeti útlevél megszerzéséhez meg kell szereznünk Öntől az összes szükséges információt. Ezek az információk többnyire személyes adatokra vonatkoznak, például születési dátumra, nevekre, fényképekre és egyéb személyes adatokra, amelyeknek következeteseknek kell lenniük, amikor meg akarjuk újítani útlevelünket. Szükségünk lesz egy sor ujjlenyomatra is. Papírra kell készítenie az ujjlenyomatokat, és el kell küldenie nekünk a nyomatok fényképét.

Ezekkel az információkkal általában fizetünk azért, hogy az információkat az útlevél adatbázisában regisztráljuk. A regisztrációs folyamat eredményeiből érvényes útlevélszámot kapunk. Végül kinyomtatunk egy új, eredeti útlevelet a meglévő hivatalos útlevélszámmal.

Másrészt olcsóbb és könnyebb hamis útlevelet előállítani. A regisztráció nem szükséges. Tehát ebben az esetben csak annyit teszünk, hogy érvénytelen magyar útlevélszámot használunk olyan útlevél kinyomtatására, amely kinézetűnek tűnik, de nem hivatalos.

Végül a két útlevél ugyanúgy néz ki, de az egyetlen különbség az, hogy az eredeti útlevél esetében az origianl magyar útlevél előállítása előtt bemutatjuk Önnek a regisztrációs bizonyítékot.

Beskrivning