Az Európai Unió fel kívánja cserélni a tagországaik által használt jelenlegi szabványos személyi igazolványokat. Az új rendszer a digitális személyi igazolvány lesz. Készen állunk azonban szolgáltatásaink frissítésére a digitális személyi igazolványok biztosítása érdekében. Egyelőre a szokásos magyar személyi igazolványt vásárolhatja meg szolgáltatásunkból.
A szokásos magyar igazolvány a magyar állampolgárok számára választható. Azonban más EU-országokban az igazolványok sokkal hasznosabbak. Például Hollandiában személyi igazolványokat adunk olyan sok gyermeknek, aki szeretne éjszakai klubokban italokat vásárolni.

Minden 14 évesnél idősebb állampolgárnak rendelkeznie kell a három személyazonosító okmány legalább egyikével: nemzeti személyi igazolvánnyal; útlevél, 17 éves kor alatt; vagy fényképkártyás vezetői engedély 17 éven felüli személyek számára). A polgárok bárhová utazhatnak Európában (Fehéroroszország, Oroszország és Ukrajna kivételével), valamint Grúziába, a tengerentúli francia területekre és Montserratba csak ezen személyi igazolvány használatával (Koszovóba történő utazáshoz csak az új biometrikus kártyát fogadják el).

Az online vásárolható személyi igazolványokról szólva különbség van a hamis személyi igazolvány és az eredeti igazolvány között. Ahhoz, hogy megszerezhessük Önnek az eredeti személyi igazolványt, minden szükséges információt meg kell szereznünk Öntől. Ezek az információk többnyire olyan személyes adatokra vonatkoznak, mint a születési dátum, a nevek és egyéb személyes adatok, amelyeknek konzisztenseknek kell lenniük, amikor meg akarjuk újítani személyi igazolványunkat. Szükségünk lesz egy sor nyomatra is az ujjaidról. Meg kell tennie az ujjlenyomatokat papíron, és el kell küldenie nekünk a nyomatok fényképét.
Ezekkel az információkkal rendszerint fizetünk az információk nyilvántartásba vételéért a polgárok adatbázisába. A regisztrációs folyamat eredményeiből érvényes azonosító számot kapunk. Végül a már meglévő hivatalos azonosító számmal kinyomtatunk egy új, eredeti személyi igazolványt.
Másrészt olcsóbb és könnyebb hamis személyi igazolványt előállítani. A regisztráció folyamata ugyanis nem szükséges. Tehát ebben az esetben csak annyit teszünk, hogy érvénytelen magyar személyi igazolvány számot használunk egy magyar személyi igazolvány kinyomtatásához.
Végül a két személyi igazolvány ugyanúgy néz ki, de az egyetlen különbség az, hogy az eredeti személyi igazolvány esetében a regisztráció igazolását bemutatjuk Önnek, mielőtt a magyar személyi igazolványt előállítanánk.

Beskrivning