Egy adott járműtípus vezetéséhez a jogosítványhoz az adott kategóriához szükséges „jogosultságra” van szükség.

Ezek a kategóriák:
Két- vagy háromkerekű járműveket vezethet, amelyek maximális tervezési sebessége meghaladja a 25 km / h (15,5 mph), de legfeljebb 45 km / h (28 mph) sebességet.

Ez a kategória magában foglalja a könnyű quadokat is:

legfeljebb 350 kg saját tömeg (az akkumulátorokat nem beleértve, ha elektromos járműről van szó)
a legnagyobb tervezési sebesség meghaladja a 25 km / h-t (15,5 mph), de legfeljebb 45 km / h (28 mph)

Olyan nagy teherbírású motorokhoz, mint:
Buszok
D kategória
Bármely 8-nál több utasüléssel rendelkező busz vezethető (pótkocsival legfeljebb 750 kg MAM).

DE kategória
D kategóriás járműveket 750 kg feletti pótkocsival vezethet

Vezetői engedélyeket biztosítunk minden igény kielégítésére. A kerékpárok és motorkerékpárok vezetői engedélyeitől a személygépkocsik és nehéz tehergépjárművek vezetői engedélyéig. Ezen kategóriák mellett vezetői engedélyt is kaphat ipari és mezőgazdasági gépkezeléshez.

Mindenesetre annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép az ügyfélszolgálat üzemeltetőivel ezen a weboldalon. Örömmel vezetjük Önt a folyamat során. A vezetői engedély iránti kérelemből minden szükséges információt meg kell adnia.
Kitöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy használhatja az e-mailünket vagy a WhatsApp szolgáltatást. 24 óránként válaszolunk Önnek a vezetői engedély állapotáról. Kösz.

A. osztály: Kombinált járművek, bruttó kombinált súlyértéke (GCWR) 26 001 font. vagy annál nagyobb, feltéve, hogy a vontatott jármű (k) össztömeg-besorolása (GVWR) meghaladja a 10 000 fontot. Az A osztályú vezetői engedéllyel rendelkező járművezetők megfelelő bejegyzésekkel B., C vagy D osztályú engedélyt igénylő járműveket üzemeltethetnek.
B osztály: Egyedülálló járművek 26 001 font GVWR-rel. vagy annál nagyobb, vagy bármely ilyen jármű, amely 10 000 font súlyú járművet vontat. GVWR vagy kevesebb. A B. osztályú jogosítvánnyal rendelkező járművezető megfelelő jóváhagyásokkal üzemeltetheti a C vagy D osztályú engedélyt igénylő járműveket.
C osztály: 26001 fontnál kisebb GVWR vagy GCWR járművek. A C osztály szigorúan azokra a járművekre vonatkozik, amelyeket 16 vagy annál több ember szállítására terveztek (beleértve a vezetőt is), vagy veszélyes anyagokat szállítottak, amelyekhez a járműnek plakátokat kell elhelyezni. A C osztályú jogosítvánnyal rendelkező sofőr D kategóriás jogosítványt igénylő járműveket is üzemeltethet.
D osztály: Lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy gépjárműveket vezessen az idahói utakon. A D osztályú járművek közé 26 000 font járművek tartoznak. GVWR vagy annál kisebb, és nincs kitüntetve veszélyes anyagokra, és nem tervezték 16 vagy annál több ember szállítására, beleértve a vezetőt is; taxik; limuzinok; katonai járművek; szabadidős járművek; haszonjárművek, amelyeket nem használnak bérbe, és ha a gazdaság 150 mérföldes körzetén belül vezetik őket; valamint tűzoltó és vészhelyzeti felszerelések.
M: Motorkerékpár jóváhagyás.
Szezonális B vagy C osztály: Kereskedelmi engedély 12 hónapos időtartamon belül nem haladhatja meg a 180 napot, érvényes a szolgáltatást nyújtó üzleti vagy mezőgazdasági üzem 150 mérföldes körzetében. Csak érvényes Idaho D osztályú vezetői engedéllyel együtt érvényes.

Beskrivning