Az EU KÉK kártya megfelel az amerikai ZÖLD kártyának Európában. Az EU KÉK kártyával szabadon dolgozhat és távozhat Európából. Vásároljon nálunk egy EU-tartózkodási kártyát, és szerezzen be egy dokumentumot, amely lehetővé teszi, hogy egy EU-országban tartózkodhasson és dolgozzon. Az EU kék kártya munkavállalási és tartózkodási engedély nem EU / EGT állampolgárok számára. Az európai kék kártya átfogó társadalmi-gazdasági jogokat, valamint utat biztosít az állandó tartózkodási hely és az uniós polgárság felé.
Itt állandó lakóhelyről beszélünk. Ez azt jelenti, hogy uniós tartózkodási kártyával üzleti tevékenységet folytathat, iskolát folytathat és sok más dolgot kezelhet, amíg a tartózkodási kártyája érvényes. A nálunk vásárolható tartózkodási kártya azonban be van jegyezve, de nem jelenti az adott ország nemzeti igazolványát.
Számos nyitást kínálunk több mint 23 európai országban, hogy az ügyfelek online megrendelhessenek regisztrált tartózkodási kártyát tőlünk. Megkönnyítettük a bevándorlást Európában. Segítünk a lejárt tartózkodási kártyák megújításában is mindössze három munkanap alatt. Nagyon sok sikeres tanúvallomásunk van, és néhányat a tanúvallomás oldalunkon láthat. Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb.

Expressz módszerrel veszünk ügyfeleinket a magyarországi rezidens programhoz. Az ügyfeleknek azonban továbbra is meg kell adniuk a szükséges információkat és regisztrációs díjakat ahhoz, hogy végig tudjuk menni a programot. Fontos, hogy az ügyfél kövesse ügyfélszolgálati tanácsadóink útmutatásait a folyamat átjutásához. Vásárolja meg a magyar tartózkodási kártyát a szolgáltatáson kívül, és élvezze szolgáltatásainkat.

Nagy lehetőségek vannak Magyarországon, mint például:
Üzleti bevándorlási programot kínálnak a vállalkozók és befektetők számára, hogy Magyarországra költözzenek. Csak alapítson új céget Magyarországon, üzleti befektetések útján bevándorolhat Magyarországba igazgatósági tagként vagy igazgatóként. A minimális befektetés, beleértve az összes szükséges költséget, 50 000 euró az EU-n kívüli külföldi állampolgárok számára. A külföldiek körében a legnépszerűbb cégforma az LLC (vagy magyarul Kft). A társaság alapításához szükséges minimális tőke kb. 10 000 EUR (3 000 000 Ft). A társaság magyarországi beiktatásának egyik előnye, hogy nem kötelező az alaptőkét a bankban letétbe helyezni, és ennek a tőkének a 100% -át a beolvasás után azonnal el lehet költeni a társasággal kapcsolatos kiadásokra (pl. Beruházás, raktárkölcsönzés, készletek , piackutatás)

Beskrivning